Om Oss

Jag startade HappyHund för kärleken till mina hundar. Dessutom vill jag att alla ska ha lika roligt som vi har tillsammans och ta hand om sina hundar. Aktivering och utveckling är A och O för en välmående hund. Jag har alltid ägnat min fritid åt mina djur och hade tidigare häst!

Utbildningar:
* Diplomerad Hundinstruktör, Sommenbygdens Folkhögskola 550 timmar
* AgilityinstruktörA1, via Svenska Brukshundklubben
* Certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare via Hundiagården
* Viltspårsinstruktör, Royal Dog Education
* Grundutbildning Hoopers instruktör, Canine Hoopers World
* Grundutbildning Hoopers instruktör, Svenska Hoopersklubben
* Rallylydnadsinstruktör, Arvestrands Djur & Natur
* Kantarellsökinstruktör, Arvestrands Djur & Natur
* Massageterapeut för hund, Hund i Harmoni
* Tävlingsdomare Nosework – klass 1, klass 2 och klass 3
* Bästa Starten instruktör – No limit obedience
* Beteendeutredare/Hundpsykolog – Svenska Pedagoghundinstitutet
* Besöks- och terapihundsteam – Svenska Pedagoghundinstitutet

* Idrottstränare via Studiefrämjandet

Mina hundar..

Happy en glad och energisk Bordercollie född 2014, som älskar livet. Agility står högst upp på listan, men även vallning står högt i rang. Vi jobbar även en del med nosework och den fantastiska sporten hoopers. Skador har tyvärr satt stopp för vår tävlingskarriär.

Lucky är en engagerad och speciell individ. Hon går alltid in 110% för sin uppgift. Hon är en bordercollie, född 2019. Vi tränar det mesta såsom rallylydnad, agility, viltspår, lydnad och nosework. Lucky är viltspårschampion och rallylydnadschampion. Lucky är också uppflyttad i klass 3 i nosework.
Lucky har deltagit på två SM i rallylydnad och har som bäst tagit en 8:e plats av 100 starter av dessa SM. Lucky är färdigkvalad till SM 2024.
Windy, ett riktigt yrväder, som är yngst i flocken, född 2023. Hon är en bordercollie. Vi har påbörjat vår träning och tävlingsresa inom noseworken och rallylydnaden. Windy är också viltspårschampion.

Vår änglahund <3
Funny en blandras, som vi tyvärr förlorade under november 2020. Funny var den hunden som fick mig att våga mig ut på tävlingsbanan för agility. Jag fick också chansen att gå eftersök, personspår, personsök, drag, apportering och rallylydnad med denna underbara hund.

Att arbeta tillsammans är viktigt för oss, men vi njuter även av promenader i skogen ofta!

Välkommen till oss!