Vår integritetspolicy

Integritetspolicy
Vår integritetspolicy
Du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss. Nedan kan du läsa hur vi använder oss av dina personuppgifter samt hur de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

När sparar vi personuppgifter?
HappyHund lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.

Vi sparar dina personuppgifter, namn, adresser, korrespondens i följande fall:
• När du anmäler dig till eller deltar i någon av HappyHunds aktiviteter.
• När du beställer/använder/köper HappyHunds tjänster och produkter.
• När du kontaktar oss.

Hur vi använder personuppgifter?
Vi använder uppgifterna för kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet enligt bokföringslagen, samt för utskick av information. Vi använder också personuppgifter genom foton som läggs ut på vår hemsida och fb.

Vilka personuppgifter lagras?
De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, men i och med samarbetet med ABF så kan det också komma att lagras. Vi lagrar även bilder via vår facebook och i vissa fall via vår hemsida.
Vi samarbetar också med ABF, då är det följande regler som gäller: https://www.abf.se/om-abf/dataskyddsforordningen-gdpr/

Ditt godkännande
Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att HappyHund lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av HappyHunds köpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta.

Våra webbplatser och nyhetsbrev
HappyHund respekterar din integritet! När du gör en beställning, anmälan, registrering eller ett köp på någon av våra webbplatser eller webbtjänster, lagras ditt IP-nummer. När du godkänner våra köpvillkor godkänner du även våra utskick med information och erbjudanden från oss samt att vara med på bild om inget annat angivits.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter
Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part.

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/